fredag 19 augusti 2011

Nu börjas det...

Är den amerikanska drömmen på väg att krossas?
Efter den ekonomiska "baby-boom" som skedde i USA under början av 2000-talet står många nu med stora skulder då man var övertygad om att den nya tidens elektronik skulle bädda för en ny typ av ekonomi.
Nu står landet med massiva underskott i statsbudgeten som resulterat i höjda lånetak, mycket underligt.

Är Amerika på väg att bli ett u-land?

I vår lilla polisstat har hierarkin varit central under lång tid, de flesta samhällsklasser finns representerade och en tydlig markering görs dem emellan.
De ekonomiskt välbärgade kan leva ett fullgott liv i landet medan de fattiga är de som skickas ut till krigszoner för att försäkra de förstnämndas levnadsstandard.
Orättvist kan tyckas men så ser det tyvärr ut (självklart skickas inte alla fattiga ut i krig men många ser fortsatt militärtjänst som den enda lösningen på sina ekonomiska problem).

Någonting tycks skaka om grundvalarna och vi är nu på väg in i en mycket intressant tid där man bör blicka mot öst för att inte missa de kommande händelserna.
I hela världen har man i hemlighet börjat stålsätta sig för det tredje (slutgiltiga?) världskriget vilket torde komma snart då en av de större aktörerna nu alltså riskerar att gå i nationell konkurs...

Tack för att du valde att läsa dagens inlägg.

1 kommentar:

  1. sant.. såg precis dokumentæren " Överdos- den kommande finanskrisen". du har säkert sett den..

    SvaraRadera

“Everything we hear is an opinion, not a fact. Everything we see is a perspective, not the truth.” - Marcus Aurelius